top of page

vr 12 jul

|

Yogastudio Westland, 's-Gravenzande

‘let your Soul Sing’ - Workshop Stembevrijding

Registration is closed
See other events

Time & Location

12 jul 2024, 20:00 – 22:00

Yogastudio Westland, 's-Gravenzande, Hyacinthstraat 24 a Heenweg in, 2691 LH 's-Gravenzande, Netherlands

About the event

'let your Soul Sing' 

Zou jij graag meer met je stem willen doen? Contact maken met je lijf en zingen vanuit je hart? Dan ben je van harte welkom op deze stembevrijdings workshop.

We gaan samen met Sharon Meibergen met elkaar op avontuur: spelenderwijs ontdekken we via meditatie, beweging, klank en zang wat er in ons leeft. Kunnen we luisteren naar de klank van onze emotie? Kunnen we luisteren naar welke melodie gehoord wil worden? Durven we onze stem te laten horen? Met behulp van de medicijn drum nodigen we onze stem uit te verklanken wat er in ons leeft. Of wat er door ons heen gezongen wil worden, bijvoorbeeld vanuit onze voorouders. Het is elke keer weer een verrassing wat er naar boven komt. Een mooie ontdekkingsreis waarbij elke klank en emotie er mag zijn. Voel je de roep? Meld je dan aan!

Sharon gaat haar hele leven al zingend door het leven. Begin 2021 kreeg ze de diepe uitnodiging om te luisteren naar haar eigen Soul Song. Het was het begin van het schrijven van eigen songs, die ze samen met Henry de la Croix als 'Shaz & the Medicine Man' deelt in ceremonies, singing circles en concerten. Hun eerste album 'Surrounded' is te beluisteren op onder andere Spotify.

Vanuit haar missie 'to heal while playing & having fun', helpt Sharon anderen om ook in contact te komen met hun eigen Soul Song. Voor iedereen die de roep voelt zijn stem te laten horen, vrij van angst, oordeel, schaamte en schuldgevoel.

Meer informatie:

https://www.yogawestland.com/images/PDF/Zomerprogramma%20Yogastudio%20Westland%202024%20.pdf

Share this event

bottom of page